Magunkról

Szerencsésnek mondhatom magam, a fogorvosi munka számomra hivatás. Örömmel tölt el, ha segíthetek. Folyamatosan képzem magam, hogy a legjobb tudásomat adhassam Nektek, akik bizalommal fordultok hozzám.

Az előzetes tájékoztatás után a kezelési terv pácienseim elvárásainak és a szakmai szabályoknak megfelelően közösen hozott döntés eredménye. Jó látni, ha egy félszeg gyermek, mosolyogva távozik a rendelőből, majd ahogy telik az idő kamaszként már félelem nélkül jön hozzám vissza. Jó érzéssel tölt el, ha munkám eredményeképpen a felnőttek szép mosolyuk által magabiztosabbá válnak.

Köszönöm a bizalmat, a visszajelzéseket amelyből épülhetek!
„A Ti mosolyotok az én mosolyom”
Lili

 

image1Diplomámat a Pécsi Tudományegyetem Fogorvostudomány Szakán végeztem. Fő területem a konzerváló fogászat fogpótlástan, ezen belül kedvenc szakterületem az esztétikai fogászat és esztétikus fogpótlások készítése, direkt héjak, abból is a legújabb technikák.

Szívesen foglalkozom minden korosztályú pácienssel, legyen szó gyermekekről vagy idősebbekről. Fontosnak tartom a páciensekkel való jó kapcsolatot, hogy kezelés után elégedetten távozzanak. Kiemelt figyelmet fordítok a pácienseim kéréseire, visszaadni a mosolyukat,a rágás, étkezés okozta örömöt, ez elengedhetetlen egy sikeres fogorvosi kezeléshez. Hiszem, hogy a pácienseim kéréseit figyelembe véve, korrekt kezelési tervet felállítva, részletes anamnézis után születhet egy sikeres, hosszútávú eredmény.

Aaron